Nieuwe website live voor Bowling Admiral en B.C. Intermosa!

Op 10 januari zijn de nieuwe webpagina’s van Bowling Admiral en B.C. Intermosa officieel gelanceerd. Zowel het bowlingcentrum als de vereniging beschikt daarmee over een nieuw en fris online gezicht. Het streven is om met de nieuwe digitale pagina’s de gebruikerservaring nog verder te verbeteren en de communicatie tussen organisatie en ontvangers makkelijker te maken. Met de nieuwe website en de vernieuwde achterliggende structuur zullen informatiebeheerders (zoals ligasecretarissen en bestuursleden) zelf in staat zijn om hun informatie gemakkelijk en snel op het web te plaatsen.

Erik Overhof, die zich jarenlang heeft ingezet voor het opzetten en bijwerken van de webpagina’s van Bowling Admiral en B.C. Intermosa, heeft de scepter overgedragen aan Ron Jacobs die de nieuwe pagina’s heeft opgezet. Langs deze weg willen we Erik Overhof natuurlijk ontzettend bedanken voor zijn jarenlange inzet! Door hem waren de bezoekers van het bowlingcenter en de leden van Intermosa in staat om online alles terug te vinden wat nodig was. Erik, dankjewel!