Marcotte domineert derde week zomertornooi

In de derde week van het Admiral Zomertornooi werd het klassement gedomineerd door Marcotte Jonathan. Met de vier series die hij speelde noteerde hij de hoogste drie series alsook de hoogste twee games. Daarmee claimde hij automatisch alle prijzen in deze speelweek. Hij was ook de eerste die de 1000-grens doorbrak en maakte zich met een serie van 1008 incl. HCP eigenaar van de Track Spare Plus.

In diezelfde serie noteerde hij ook de high game van de week met een score van maar liefst 287! Spelers kunnen echter niet beide weekprijzen winnen in eenzelfde serie. Geen probleem voor Jonathan… in een andere serie noteerde hij met 268 de tweede hoogste game van de week en dus kwalificeerde hij zich alsnog voor de winst van de Columbia Mad Antics.

Van harte proficiat met zowel scores als prijzen, Jonathan!