Finalisten Zomertornooi om 12.30 uur verwacht!

Alle finalisten van het Admiral Zomertornooi worden aanstaande zondag 3 september om 12.30 uur verwacht in Bowling Admiral. Om 13.00 uur gaat vervolgens de eerste finaleronde van start. Vanwege het aantal geplaatste spelers is het speelschema van de finaledag aangepast:

  • 13.00 uur Eerste finaleronde: alle finalisten (2 games)
  • 14.00 uur BAANONDERHOUD
  • 14.30 uur Tweede finaleronde: 16 beste spelers (1 game)
  • 15.30 uur Derde finaleronde: 8 beste spelers (1 game)
  • 16.00 uur Knock-down finale: 5 beste spelers (stepladder)

Strikte vereiste voor deelname aan de finale is dat men een minimum van 10 series heeft voltooid. We raden dan ook graag iedereen aan om het aantal gespeelde series via dit overzicht te controleren en waar wenselijk de resterende series uiterlijk zaterdag 2 september af te ronden om zondag bij de finale aan te kunnen schuiven en wederom kans te maken op mooie prijzen!

De kosten voor deelname aan de finale bedragen € 10,00 per persoon. Spelers die zich hebben geplaatst voor de finale maar zondag desondanks niet kunnen deelnemen, worden verzocht dit bij Bowling Admiral kenbaar te maken via +32 89 76 64 78 of info@bowlingadmiral.be.