Bekerteams Intermosa door naar 3e ronde

Aan de vooravond van de feestdagen mochten de teams van de Beker van België en de Beker Amand Colin ten tweeden male aantreden in de nationale BBSF competities. Met succes!

Bij de Beker van België had de selectie van Intermosa geen kind aan team Yaka (Moeskroen) dat na de eerste game al tegen een forse achterstand van ruim 300 kegels aanliep. De heren van Intermosa bouwden deze voorsprong gestaag uit en plaatsten zich daarmee makkelijk voor de derde ronde waar hen de sterke formatie van Euro-City opwacht.

Bij de Beker Amand Colin had onze ploeg met 4454 kegels voldoende marge in hun match tegen Het Fort (Kessel). Zowel thuis als op verplaatsing wisten de teams hogere totalen te noteren dan hun concurrenten, waarmee ook hun overwinning overtuigend was. Hen wacht in de derde ronde naar verwachting de ploeg van Liège Guillemins.

De volgende ronde wordt voor beide bekers gespeeld op 9 februari 2018.