Bekerteam Intermosa zorgt voor superstunt tegen Euro-City!

Op vrijdag 9 februari zorgde onze selectiespelers voor een bijzonder resultaat in de derde ronde van de Beker van België door vijfvoudig landskampioen Euro-City in eigen huis én op verplaatsing langszij te zetten! In Maasmechelen wist het thuisteam elk van de vier games als beste af te sluiten waardoor met een mooi totaal van 3327 (208 gem.) een voorsprong van 209 pins werd gerealiseerd. In Zomergem wist de wederhelft van onze selectie ook zijn mannetje te staan met een totaalscore van 3279 (205 gem.) en daarmee een positief verschil van 77 kegels. Intermosa klopte Euro-City dus op waarde en plaatst zich voor de kwartfinales van de landelijke competitie die zullen worden gespeeld op vrijdag 13 april. De tegenstander: team Reborn uit de Anglo Bowling in Hamme.

Bekijk alle resultaten van de Beker van België »